петък, 26 ноември 2010 г.

ЗА НАС

Фирма "БИНКО ВЕНДИНГ" ООД се занимава с внос, доставка, монтаж, продажба и поддръжка на вендинг автомати. 
Представяме основно следните марки: Zanussi и Saeco .“БИНКО - ВЕНДИНГ” ООД е дъщерна фирма на  “МАЙЕ - ФАВОРИТ” ООД, която е водеща фабрика в производството, печене и пакетиране на кафе от 1997г. От 2007 г. същата стопанисва нова, модерна фабрика за печене и пакетиране на кафе, произвеждаща марката MAIE Caffe”, навлязло в големите вериги на българския пазар като „МЕТРО Кеш и Кери – България”, „Кауфланд”, „Т-Маркет”, БИЛЛА – България, ЦБА, ХИТ, Пикадили и др., както и в националната търговска мрежа. Фабриката работи изцяло по италианска технолигия, съобразена с всички санитарно-технически изисквания по директивите на Европейския съюз, което гарантира качеството на продукцията. 

Съзнавайки значимостта на настоящите и бъдещите си клиентите, ние се стремим да осигурим максимално качество на услугите, които предлагаме, а също така и на консумативите, които използваме в своите вендинг автомати.


Можем да доставим и инсталираме кафе автомат във Вашия в офис, административна сграда, склад, производствено предприятие, здравно, учебно и друго обществено заведение .

Извършваме нашата дейност в следните райони:
София -град и София област
Пловдив, Пловдив област
Ловеч, Плевен, Велико Търново, Левски, Свищов, Белене
Няма коментари:

Публикуване на коментар